Portfolio

Residencia Vila Nova Conceição

This project is located in Vila Nova Conceição, São Paulo. The 250m2 apartment on the 21st floor has an incredible sky line for Helio Pelegrino Avenue that frames the landscape. Completely reworked the new lay out the apartment won more space in the social area extending the living and reframing the intimate area, suites and circulation. Some walls were knocked over and others raised by setting the new layout to meet customer needs, a couple with a child as an adult. Definitely hide the kitchen and leaves it with neutral colors was not the purpose of Cynthia Pimentel Duarte on this project, in Vila Nova Conceição. Almost an extension of the gourmet kitchen area opens in strong colors, demystifying any standardization of monochrome white kitchens. For starters there are no doors, on the contrary, the architect put glass to enclose the kitchen and let her view.

Back to all Portfolio
Back to all Portfolio